Hoppa till sidans innehåll

Sista serie matchen för U14 pojkar under en sorgens dag.

02 APR 2017 20:39
Vi skulle spela vår sista match pojkar U14 serien söndag 2 april, för motståndet stod Högsbo. Vi hade förberett oss för en tuff match då vi vill avsluta säsongen på bästa möjliga sätt och även kanske har chansen att knipa första platsen.
  • Uppdaterad: 02 APR 2017 20:47

Under matchen fick man veta detaljer om den hemska olyckan som drabbade ungdomarna från Marks kommun och där bland de drababde finns spelare och ledare från Marbo basket och nu inser man att det även finns avlidna bland de drabbade vilket gör det fruktansvärt. Man blir otroligt ledsen och bestört av en sån händelse och finner inga ord egentligen utan kan endast skicka våra tankar till de drabbade och deras anhöriga och hemskt nog kondoleanser till de anhörigas familjer som har förlorat sina nära och kära. Då det finns spelare och ledare från Marbo basket som är drabbade och det gör det extra tungt då många av oss spelar och möter dessa ungdomar och ledare under basketsammnahang. Helst hade man kanske inte spelat basket på en sån dag men tror inte många var medvetna om detaljer från olyckan.

I såna sammanhang kommer nog basketen och allt annat i andra hand. Vi vinner matchen 109:47 efter väldigt bra försvar och bra utdelning i vårt anfallsspel. Siffrorna är egentligen lite för stora då skillnaden är inte så stor bland lagen. Högsbo kom till matchen utan några spelare, men de gav aldrig upp utan spelade och kämpade hela matchen. Vi gör en bra match och spelarna ska vara glada för sin insats.

Vi ska försöka blicka framåt i en sån sorgens dag för hela Sverige och vår basket familj och ta hand om varandra på bästa sätt.

Coach Keno

Skribent: KR
Epost: Adressen Gömd

Sammarbetsparners:

WBDF

 

 

Postadress:
Bosna IF Göteborg - Basket
c/o Becirovic Mehmedalija, Bondegärdet 29, LGH 1102
42433 Angered

Besöksadress:
Stallmästaregatan 2
41505 Göteborg

Kontakt:
Tel: 0736916177
E-post: This is a mailto link

Se all info

 

SPONSORER

TRUST UNITED

  Ingenjörsbyrån Andersson & Hultmark AB