Hoppa till sidans innehåll

Ny match för U14 killar

05 MAR 2017 23:01
Söndagen 5 mars var det dags att åka till Skövde och möta St. Helena i U14 serien. Precis lagom innan matchen får vi lite återbud och vi får ihop ett lag på fem tappra Bosna spelare.
  • Skapad: 05 MAR 2017 23:01

Vi visste om det dåliga vädret som analkades och vi var lite oroliga hur pass dåligt skulle det vara och hur drabbade vi kommer att vara. På väg till Skövde slår det riktigt usla vädret med full kraft och vi får uppleva mycket blås, snöandet och snödrivor på vägen, vilket medför att vi får åka väldigt sakta men vi tar oss ändå fram i tid.

Vi börjar matchen lite som vi brukar börja, vi missar enkla lägen men spelar bra i försvaret. Vi kände på oss att vi ändå hade kontrol på matchen och halvvägs i andra perioden hade vi en 20 poängsledning. Vi vinner matchen med en poäng, 48-47 till Bosna spelarna. Jag måste ge eloge till all spelarna att de genomförde matchen och inte gav uppp, vilket många hade kanske gjort. Speciellt stor eloge till våran yngsta spelare Alem, han visar återigen kämpaglädje och stort hjärta och aldrig viker sig.

På vägen tillbaka följer oss det dåliga vädret hela vägen hem, men vi stannar ändå halvvägs i Vårgårda och äter jätte goda pizzor. Mätta och trötta tar vi oss hem och blickar framåt, kanske vill man bara glömma en sån match och å andra sidan vill ha det som en referens, jag vet inte riktigt, blandade känslor....

Vi ses på träningar.....

Coach Keno

Skribent: KR
Epost: Adressen Gömd

Sammarbetsparners:

WBDF

 

 

Postadress:
Bosna IF Göteborg - Basket
c/o Becirovic Mehmedalija, Bondegärdet 29, LGH 1102
42433 Angered

Besöksadress:
Stallmästaregatan 2
41505 Göteborg

Kontakt:
Tel: 0736916177
E-post: This is a mailto link

Se all info

 

SPONSORER

TRUST UNITED

  Ingenjörsbyrån Andersson & Hultmark AB